.

______________________________________________________

______________________________________________________
Πατήστε την εικόνα για πληροφορίες
____________________________________________________________________________________________

Ο Σταύρος Πλουμιστός παρουσίασε την Rok συναυλία FIVE STAR CHARITY στο Βόλο

Ύστερα από αίτημα των μαθητών του σχολείου μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση,... ως Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου ΓΕΛ Βόλου αποφασίσαμε να αναλάβουμε τη διοργάνωση Ροκ συναυλίας με τον παραπάνω σκοπό έχοντας τη σύμφωνη γνώμη και τη θερμή συμπαράσταση του Συλλόγου των Καθηγητών και του Διευθυντή του σχολείου....

Για το λόγο αυτό το βράδυ της Πέμπτης 28-6-2012 το συγκρότημα του σχολείου μας EX-ANIMIS σε συνεργασία με το μουσικό σχήμα Antithesis του Μουσικού Σχολείου Βόλου και τα συγκροτήματα Άλικο Γράμμα και τους Μουσικούς Ιχνηλάτες παρουσίασαν νεανικό μουσικό πρόγραμμα στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Βόλου που παραχωρήθηκε ευγενώς από το Δήμο Βόλου. 

Music Broadcaster ήταν ο Σταύρος Πλουμιστός.


Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τις προσφορές των χορηγών και τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων με το συμβολικό ποσό των 3 €, μετά την κάλυψη των εξόδων της συναυλίας ανέρχονται σε 1.383 €. Μετά από πρόταση των μαθητών μας και σε συνεργασία με την υπεύθυνη κοινωνικού τομέα του Δήμου Βόλου κα Κατερίνα Μπαρμπουδάκη διατέθηκαν για την αγορά τροφίμων, με σκοπό να στηριχθεί το Δημοτικό Παντοπωλείο που ο Δήμος Βόλου έχει συστήσει για να ενισχύσει τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Υποστηρικτές της εκδήλωσης τα Μπισκότα Παπαδοπούλου προσέφεραν 28 Κιβώτια Μπισκότα και τα αναψυκτικά ΕΨΑ που προσέφεραν 250 τεμάχια χυμούς.


Ευχόμαστε η συγκεκριμένη εκδήλωση να βρει και άλλους μιμητές σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Πιστεύουμε πως το σχολείο δεν είναι μόνο φορέας γνώσης αλλά και ευαισθησίας και αγάπης προς το συνάνθρωπο.

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Βόλου για την ευγενική παραχώρηση του Ανοικτού Δημοτικού θεάτρου Βόλου, την υπεύθυνη Κοινωνικού Τομέα του Δήμου Βόλου κα Κατερίνα Μπαρπουδάκη για την συμβολή της στην προσπάθεια μας, τον συντονιστη και παρουσιαστή της εκδήλωσης κύριο Σταύρο Πλουμιστό στον οποίο ανήκει ένα πολύ μεγάλο μέρος της προβολής της και τους: 

Χορηγοί Εκδήλωσης
 Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου ΓΕΛ Βόλου
 Σουβλατζίδικο Ο Χοντρός
 Αγροτικό Εργαστήριο Αργυράκης Βάιος , Αργυράκης Δημήτριος
 Ελαιοτριβεία Πηλίου Καντίκος ΑΕΒΕ
 TOP HAIR Κοκτσίδης
 Γυμναστήριο FITNESS 4 ALL
 Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων Μαγόπουλος
 Φροντιστήρια Αμβράζης Γ.

Υποστηρικτές
 Βιομηχανία Μπισκότων Παπαδοπούλου
 Βιομηχανία Αναψυκτικών ΕΨΑ
 Εταιρία Φύλαξης TSPG Security

Χορηγοί Επικοινωνίας
Power 100.2 FM, GP ΝΕWS, Proothisi.blogspot.com, ASTRA TV, Eφημερίδα ‘’Ταχυδρόμος’’

Share on Google Plus

About PLOUMISTOS. COM

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment
PLOYMISTOS. Από το Blogger.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ WWW.PLOUMISTOS.COM