.

______________________________________________________

______________________________________________________
Πατήστε την εικόνα για πληροφορίες
____________________________________________________________________________________________

Η πιστοποίηση μου απο το Youth on the Move

Στις 18-20 Απριλίου παρουσιάστηκε στο Βόλο η πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Νεολαία σε Κίνηση»...
και έλαβαν χώρα δράσεις στο πλαίσιο του «Ευρωπαϊκού Έτους των Πολιτών 2013». Η «Νεολαία σε Κίνηση», μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία αποσκοπεί στη βελτίωση της εκπαίδευσης και της απασχολησιμότητας των νέων, πραγματοποιήθηκε στο Βόλο από τις 18 μέχρι τις 20 Απριλίου 2013.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση στο Βόλο ήταν αφιερωμένη επίσης στο "Ευρωπαϊκό Έτος των Πολιτών 2013", το οποίο εστιάζει στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με στόχο την ευαισθητοποίησή τους σχετικά με τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από τα δικαιώματά τους ως πολίτες της ΕΕ και την αντιμετώπιση των εμποδίων στην άσκηση αυτών των δικαιωμάτων. Επίσης ενθαρρύνει τους πολίτες να έρθουν σε επαφή με τους αρμόδιους για τη χάραξη πολιτικής, σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης, στο πλαίσιο μιας ευρύτερης συζήτησης σχετικά με το πώς θα πρέπει να μοιάζει η ΕΕ το 2020.

Το τριήμερο των εκδηλώσεων παρουσίασε ο Δημοσιογράφος Σταύρος Πλουμιστός
Δείτε το video ΕΔΩ

Η πιστοποίηση... 


Μεταφρασμένο το κείμενο κατά προσέγγιση: Εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Γενική Διεύθυνση Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και κοινωνικής ένταξης, πιστοποιούμε ότι ο κ. Σταύρος Πλουμιστός έχει παρουσιάσει το πρόγραμμα Youth on the Move, που διεξήχθει στο Βόλο από 18 - 20 Απριλίου για την προώθηση της εκστρατείας, του προγράμματος και την παρουσίαση των εκθετών προς τους επισκέπτες.

(πατήστε επάνω για μεγέθυνση) 


Share on Google Plus

About PLOUMISTOS. COM

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment
PLOYMISTOS. Από το Blogger.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ WWW.PLOUMISTOS.COM