.

______________________________________________________

______________________________________________________
Πατήστε την εικόνα για πληροφορίες
____________________________________________________________________________________________

Όλα Όσα Έγιναν Στην Εκδήλωση "Νοημοσύνη & Καινοτομία" Με Τον Καθ. Νίκο Λυγερό (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Η ιδέα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν του Δημοσιογράφου και Σύμβουλου Επικοινωνίας κ. Σταύρου Πλουμιστού....Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση με θέμα: «Νοημοσύνη και Καινοτομία» που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Βόλο με επίσημο προσκεκλημένο τον καθηγητή Νίκο Λυγερό, την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014 στις 6.30 το απόγευμα στην κεντρική αίθουσα τουXENIA VOLOU.

Η ιδέα για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ήταν του Δημοσιογράφου και Σύμβουλου Επικοινωνίας κ. Σταύρου Πλουμιστού, που μέσα από την εταιρεία Η!Η που διευθύνει, διοργανώθηκε η εκδήλωση στο Βόλο και όπως ο ίδιος δήλωσε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος μετά από πρόσκληση φορέων. Να αναφέρουμε ότι ο κ. Πλουμιστός είναι μέλος της ομάδας του κ Νίκου Λυγερού.

Επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής ήταν ο Σύμβουλος του Πρωθυπουργού Νίκος Λυγερός.
Το απίστευτο βιογραφικό του τον κατατάσσει μεταξύ των ξεχωριστών ανθρώπων του πλανήτη για την διαδρομή του αλλά και κυρίως για τις σπάνιες ικανότητές του. Είναι ο Έλληνας με τον υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης και ένας από τους 50 εξυπνότερους ανθρώπους στον κόσμο. 
Στρατηγικός Σύμβουλος και Καθηγητής Γεωστρατηγικής και Τοποστρατηγικής στην Αστυνομική Ακαδημία, στη Σχολή Εθνικής Ασφάλειας, στη Σχολή Στρατολογικού, στη Σχολή Πολεμικής Αεροπορίας και στη Σχολή Εθνικής Άμυνας, στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών στην Ελλάδα, καθώς και στο Κέντρο Διπλωματικών και Στρατηγικών Μελετών (CEDS).

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Απόστολος Παπαδούλης, Πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος και ο Dr. Αχιλλέας Μπάρλας, Στέλεχος της Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενω την εκδήλωση συντονίσε ο Σταύρος Πλουμιστός.

Χαιρετισμό της εκδήλωσης έκαναν η Βουλευτής Μαγνησίας Ζ. Μακρή της Ν.Δ (δια επιστολής), η Βουλευτής Μαγνησιας των ΑΝ.ΕΛ Μ. Χρυσοβελώνη (δια επιστολής), ο ανεξάρτητος Βουλευτής Μαγνησίας Πάρης Μουτσινάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας Αργύρης Κοπάνας και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πολιτιστικού Τουρισμού ECTN Κώστας Χαλέβας.

Ο Νίκος Λυγερός από το Βόλο έστειλε το μήνυμα: "Η πιο μεγάλη καινοτομία της Ελλάδας είναι ο Ελληνισμός" .Δείτε την αποκλειστική συνέντευξη του καθ. Νίκου Λυγερού που παραχώρησε στον Στ. Πλουμιστό ΕΔΩ.

Την Διοργάνωση της εκδήλωσηςείχε Η!Η (Δημόσιες Σχέσεις– Οργάνωση Εκδηλώσεων -www.humorhellas.com.gr).

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν το Δίκτυο Ενημέρωσης www.gpnews.gr , η Εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, ο Λάμψη FM 88,6 και ο ΤΟP FM 106.4, ενώ την τεχνική υποστήριξη έκανε ο Μιχάλης Χειμωνίδης.
LYGEROS%2BVOLOS
Share on Google Plus

About PLOUMISTOS. COM

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment
PLOYMISTOS. Από το Blogger.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ WWW.PLOUMISTOS.COM