.

______________________________________________________

______________________________________________________
Πατήστε την εικόνα για πληροφορίες
____________________________________________________________________________________________

Την παρουσίαση του βιβλίου «Η τέχνη της χαράς» της Κατερίνας Γιατζόγλου έκανε στο Βόλο ο Σταύρος Πλουμιστός

«Η χαρά είναι η ανάσα της ζωής και βρίσκεται μέσα μας θαμμένη.
Γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνουμε άσκηση για να την αναδείξουμε, διαφορετικά θα πνιγούμε» τόνισε η συγγραφέας κ. Κατερίνα Γιατζόγλου στην εκδήλωση παρουσίασης του νέου της βιβλίου «Η τέχνη της χαράς» που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «Ξενία».

Πολλοί Βολιώτες έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τις σκέψεις της συγγραφέως, αλλά και να συνομιλήσουν μαζί της ανταλλάσσοντας απόψεις και εμπειρίες.

Το βιβλίο προλόγισαν οι κ.κ. Μαρία Τσιαμούρα (δημόσιες σχέσεις), Δημήτρης Μαρέδης (δημοσιογράφος), Έλλη Εκμετζιάν (ψυχολόγος) και ο Φώτης Σπανός (δημοσιογράφος της εφημερίδας «Θεσσαλία»).

Την εκδήλωση διοργάνωσε και συντόνισε ο κ. Σταύρος Πλουμιστός (δημοσιογράφος-σύμβουλος στρατηγικής επικοινωνίας).Στο τέλος της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι αγόρασαν το βιβλίο της κ. Γιατζόγλου από το βιβλιοπωλείο ΠΕΝΑ που έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση.

Η κ. Γιατζόγλου με την αμεσότητα και την εγκαρδιότητά της κέρδισε το κοινό λέγοντας για το νέο της συγγραφικό δημιούργημα, την «Τέχνη της χαράς» πως «το συγκεκριμένο βιβλίο είναι σαν χάπι. Πρέπει να το παίρνεις σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε μικρές δόσεις και γι αυτό το λόγο γράφτηκε και όχι για να διαβαστεί μονομιάς. Και αγγίζει, πιάνει τον κόσμο, ενώ βρίσκεται σε σημείο ετοιμότητας, μεταξύ τσάντας, αυτοκινήτου, κομοδίνου του κρεβατιού».

Ερωτηθείσα για το τι χρειάζεται, ώστε κάποιος να αισθανθεί τη χαρά, απάντησε πως «η χαρά βρίσκεται μέσα μας και γι’ αυτό χρειάζεται άσκηση για να την εξασκήσεις και να την τελειοποιήσεις. Η χαρά είναι ταλέντο στην ανθρώπινη φύση και υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους».

Και συμπλήρωσε πως «Το κίνητρο για την έκδοση του βιβλίου ήταν να βοηθήσω τον κόσμο να ψάξει και να αναδείξει τη χαρά που είναι θαμμένη μέσα του και πρέπει να τη βγάλει προς την επιφάνεια. Η χαρά είναι σαν την ανάσα της ζωής και αν δεν την έχεις, θα πνιγείς».

Όσο δε για το αγαπημένο της μότο στο βιβλίο τόνισε πως «το θέμα δεν είναι ζήσεις της δυστυχία, αλλά να τη συνηθίσεις».

Η κ. Έλλη Εκμετζιάν χαρακτήρισε το βιβλίο ως ένα βιβλίο αυτοβοήθειας, ενώ ο κ. Δημήτρης Μαρέδης σημείωσε πως αποτελεί ένα οδηγό για τη ζωή και το συναίσθημα. Η κ. Μαρία Τσιαμούρα υπογράμμισε πως το βιβλίο γράφτηκε με πολύ αγάπη και τη διάθεση της συγγραφέως να βοηθήσει τον συνάνθρωπο, ενώ ο κ. Φώτης Σπανός επισήμανε πως πρόκειται για ένα βιβλίο διεισδυτικό στη σκέψη, με εύστοχες αναλύσεις και προτροπές, που διαβάζεται ξεκούραστα, δίνοντας τον τόνο της ελπίδας.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία QUALITA, η οποία προσέφερε δωρεάν σε όλο το κόσμο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση coffe jacobs.


Η κ. Γιατζόγλου μαζί με τον Στ. Πλουμιστό και εκλεκτούς φίλους δείπνησαν στο ΑΒΒΑΕΙΟ. 


Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης 
PLOUMISTOS.COM - ΘΕΣΣΑΛΙΑ- ASTRATV - KISS FM 89 - POWER 100.2 


Share on Google Plus

About PLOUMISTOS

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment
PLOYMISTOS. Από το Blogger.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ WWW.PLOUMISTOS.COM