.

______________________________________________________

______________________________________________________
Πατήστε την εικόνα για πληροφορίες
____________________________________________________________________________________________

Πλήθος κόσμου στην ομιλία εμψύχωσης του Σταύρου Πλουμιστού στο Βόλο (VIDEO)

Στη γενέτειρα του, τον Βόλο, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2017 και στην κεντρική αίθουσα του domotel Xenia Volos,
πραγματοποίησε σε πλήθος κόσμου την ομιλία του ο δημοσιογράφος και σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης Σταύρος Πλουμιστός με τίτλο: Πως να ενεργοποιήσεις τον Νόμος της Έλξης - ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ σου είναι ΠΡΟΔΙΑΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ... ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΟ !
Στην αφυπνιστική ενημερωτική ομιλία του ο Σταύρος Πλουμιστός έκανε λόγο ότι κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο νόμος της έλξης είναι «εφεύρημα» της Νέας Εποχής και ότι δεν υπάρχει κάποιο επιστημονικό υπόβαθρο, στο οποίο να βασίζεται η λειτουργία του. Στην πραγματικότητα ο νόμος της έλξης και πανάρχαιος είναι και επιστημονικό υπόβαθρο έχει.

Φράσεις όπως: «Τα λεφτά πάνε στα λεφτά», «Tα ‘θελες και τα ‘παθες», «Ό,τι φοβάσαι θα το πάθεις», «Ό,τι σπείρεις, αυτό θα θερίσεις», «έσπειρες ανέμους, θερίζεις θύελλες», περιγράφουν κατά τον καλύτερο τρόπο τον νόμο της έλξης – και τον νόμο της αιτίας και του αποτελέσματος.

Η ζωή είναι ρευστή, ελαστική και μεταβάλλεται συνεχώς. Εμείς αλλάζουμε συνεχώς, αλλά όσο συνεχίζουμε να επιλέγουμε ασυναίσθητα τα ίδια μοτίβα συμπεριφοράς, τίποτε δεν φαίνεται να αλλάζει γύρω μας.

Ο Λάο Τσε είπε, «Αν δεν αλλάξεις πορεία, μπορεί να καταλήξεις εκεί όπου κατευθύνεσαι.»

Μπορούμε να απαιτούμε από τους άλλους να αλλάξουν, αλλά στην πραγματικότητα εξαρτάται από εμάς! Όταν αλλάζουμε εμείς, όλα αλλάζουν. Ακόμα κι αν μια κατάσταση δεν αλλάζει όπως θα θέλαμε, τουλάχιστον σταματά να μας επηρεάζει.


Ο Σταύρος Πλουμιστός έκανε επίσης αναφορά για μια σημαντική αλλαγή βάθους τριετίας, η οποία ξεκίνησε στις 22 Μαιου 2016 και εμπεριέχει 20 «σημάδια» οπως το 11:11. Ο Σ.Πλουμιστός θέλησε να βοηθήσει τον κόσμο και με την διαισθητική του ικανότητα δίνοντας απαντήσεις στις «αναποδιές» που μας τυχαίνουν και στις ερωτήσεις τους για το μέλλον της χώρας αλλά και την περιρρέουσα οικονομική κατάσταση . Και ενώ η διάρκεια της ομιλίας του κρατά 45 λεπτά περίπου, το κοινό κράτησε το ενδιαφέρον του για 1.30 ώρες και καταχειροκρότησε τον επικοινωνιακό ,διαισθητικό και χαρισματικό ομιλητή.


Την εκδήλωση προλόγισε η ραδ. παραγωγός Μαρίνα Μπαλτά ενώ κατόπιν επιθυμίας του Στ. Πλουμιστού η είσοδος ήταν ΜΟΝΟ με τρόφιμα μακράς διάρκειας για την ενίσχυση της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου, όπου η υπεύθυνη Αγγελική Ιωαννίτη ανακοίνωσε τον νέο χώρο που θα φιλοξενηθεί όλη η δομή της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου η οποία εξυπηρετεί πάνω από 120 συμπολίτες μας σε καθημερινή βάση.

Στην ομιλία που παρακολούθησε πλήθος κόσμου, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και ακούσει τον χαιρετισμό του πατήρ Γεωργίου Δεληκώστα οποίος καταχειροκροτήθηκε μιλώντας για τον Στ. Πλουμιστό, τον Νόμο της Έλξης και τον Φόβο, που θα είναι και το θέμα των ομιλιών του ανα την Ελλάδα.


Οι επόμενες ομιλίες του κ. Πλουμιστού είναι στη Θεσσαλονίκη στις 12 και 13 Μαΐου, ακολουθεί η Αθήνα στις 22-23 Μαΐου, ενώ όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε στα σεμινάρια, η στα μίνι group συμβουλευτικής προσωπικής ανάπτυξης μπορείτε να πάρετε πληροφορίες στο 6945723523, η να επισκεφθείτε την σελίδα του στο fb ΕΔΩ

Share on Google Plus

About PLOUMISTOS. COM

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment
PLOYMISTOS. Από το Blogger.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ WWW.PLOUMISTOS.COM